Skip to main content

Raja yoga-coaching

Koffiedrinken?

Yoga-coaching

Caya yoga staat voor : Come As You Are.

Kom zoals je bent. Wat nou als je niet precies (meer) weet wie je bent?

Stel je hebt al een heel leven achter de rug, je bent 40+, je bent dochter, vrouw, echtgenote, vriendin, moeder, oma, werkneemster, collega, bazin, manus van alles…ga zo maar door.  Maar Wie ben jij nu werkelijk? Wat als alles wat je bent of dacht te zijn nu niet meer bij je past maar je weet niet wat er wel bij je past? Welke rol speel jij nog? Welk masker draag jij nog? Ben jij klaar om je te ont-wikkelen? Opzoek naar de kern van wie jij werkelijk bent?

Rajayoga-coaching  is voor jou geschikt, als

  • Je zoekt naar rust in je hoofd en stress uit je lijf
  • Je een vrouw bent van 40 UP met overgang gerelateerde klachten
  • Je twijfelt of yoga wel iets voor je is maar je wel graag beter in je lijf wilt voelen
  • Je graag zou wilt leren mediteren maar niet via zo’n app of iets dergelijks
  • Je weer fit en vitaal wilt voelen
  • Je het je-zelf gunt

Je moet wel lening, slank, jong, mooi en flexibel zijn om yoga te beoefenen. Een algemene misvatting die ik vaak hoor en zie bij vrouwen en wat hun tegenhoudt om op les te komen of een afspraak te maken. Yoga gaat namelijk niet om het uiterlijk maar om het innerlijk ont-wikkelen. En ja, we beginnen wel van buitenaf om uiteindelijk bij jouw unieke kern uit te komen.

Yoga Citta Vritti Nirodha is dé belangrijkste en bekendste sutra’s van Patanjali en betekend : Yoga is het stilzetten van de wijzigingen van het denken. Dat is wat yoga voor je kan doen en dat is wat het mij gebracht heeft, het stilzetten van de “monkey” mind. Niet meer constant in dat chaotische, van de hak op de tak denken en daar weer enorm moe van worden. Stel je eens voor wat dat voor jou zou kunnen beteken? Het denkbewustzijn tot rust gebracht brengt inzicht en overzicht. Het begint met de eerste stap die is aan jou, bij de vervolgstappen zal ik je helpen.

Tijdens de yoga-coaching krijg je persoonlijke begeleiding bij de processen waar je nu in zit, zodat je verder kunt groeien. De les wordt speciaal op jou afgestemd en we houden rekening met je speciale wensen en mogelijkheden, zowel fysiek als mentaal. Raja yoga zorgt voor rust en meer ruimte in je hoofd. Je krijgt tips en tools om om te gaan met stress in het dagelijkse leven en de eventuele beperkingen van je lichaam.

 

Voel je weer in verbinding met je-zelf. Een persoonlijke sessie duurt 60 minuten.

Is dit wat je zoekt?  Even tijd voor jezelf in een persoonlijke yoga coaching sessie?

Het begint met de eerste stap, samen een kopje koffie drinken en een intake gesprek, online via Zoom of whatsapp. Dit duurt een half uur en is gratis. Daarna krijg je van mij een plan van aanpak en kunnen we aan de slag!

 

1 privéles van 60 minuten kost € 60,-

3 privélessen € 165-

6 privé lessen € 325,-

Vrouw vrijheid