Skip to main content

Raja yoga-coaching

Koffiedrinken?

Coaching via yoga

Caya yoga staat voor : Come As You Are.

Kom zoals je bent. Wat nou als je niet precies (meer) weet wie je bent?

Stel je hebt al een heel leven achter de rug, je bent 40+, je bent dochter, vrouw, echtgenote, vriendin, moeder, oma, werkneemster, collega, bazin, manus van alles…ga zo maar door.  Maar Wie ben jij nu werkelijk? Wat als alles wat je bent of dacht te zijn nu niet meer bij je past maar je weet niet wat er wel bij je past? Welke rol speel jij nog? Welk masker draag jij nog? Ben jij klaar om je te ont-wikkelen? Opzoek naar de kern van wie jij werkelijk bent?

Wat houdt coaching via yoga nu precies in?

Wat het niet is : privé yogales met de aandacht op de perfecte lichamelijke houding.

Wat het wel is :  Inzichten verkrijgen in je bewust-zijn

 

Yoga & Coaching

Coaching via Rajayoga is voor jou geschikt, als:

  • Je zoekt naar rust in je hoofd en stress uit je lijf
  • Je een vrouw bent van 35 UP met overgang gerelateerde klachten
  • Je twijfelt of yoga wel iets voor je is maar je wel graag beter in je lijf wilt voelen
  • Je graag wilt leren mediteren
  • Je meer discipline en focus kunt gebruiken in je dagelijkse leven
  • Je herstellende bent van een burn-out
  • Je weer fit en vitaal wilt voelen
  • Je klaar bent voor een transformatie

Je moet wel lening, slank, jong, mooi en flexibel zijn om yoga te beoefenen. Een algemene misvatting die ik vaak hoor en zie bij vrouwen en wat hun tegenhoudt om op les te komen of een afspraak te maken. Yoga gaat namelijk niet om het uiterlijk maar om het innerlijk ont-wikkelen. En ja, we beginnen wel van buitenaf om uiteindelijk bij jouw unieke kern uit te komen.

Yoga Citta Vritti Nirodha is dé belangrijkste en bekendste sutra’s van Patanjali en betekend : Yoga is het stilzetten van de wijzigingen van het denken. Dat is wat yoga voor je kan doen en dat is wat het mij gebracht heeft, het stilzetten van de “monkey” mind. Niet meer constant in dat chaotische, van de hak op de tak denken en daar weer enorm moe van worden. Stel je eens voor wat dat voor jou zou kunnen beteken? Het denkbewustzijn tot rust gebracht brengt inzicht en overzicht. Het begint met de eerste stap die is aan jou, bij de vervolgstappen zal ik je helpen.

Mijn yoga-coaching benadering is er op gericht de ander te laten nadenken over het eigen gedrag, daar verantwoordelijkheid voor te nemen om vervolgens tot de meest bevredigende oplossing te komen. Yoga, meditatie en zelfstudie zijn hierbij met elkaar verbonden.

Kom weer in verbinding met wie je werkelijk bent.

Is dit wat je zoekt?  Even tijd voor jezelf in een persoonlijke yoga coaching sessie?

Het begint met de eerste stap, samen een kopje koffie drinken en een gratis intake gesprek, online via Zoom of whatsapp. Dit duurt een half uur en is ter kennismaking. Daarna kunnen we kijken of je verder wilt en krijg je van mij een plan van aanpak en kunnen we aan de slag!

 

 

Vrouw vrijheid