Skip to main content

Over ons

Onze missie en visie

Zorg voor jezelf zonder zorg

Onze visie : mentale, emotionele en fysieke balans zorgt voor een positieve en gezonde levensstijl.  Zorg voor je-zelf, zonder zorg is ons motto.

Mijn naam is Carina Meijer en ben sinds 2016 gecertificeerd Raja yoga docent. Al sinds mijn 19e volg ik geregeld yoga lessen en ben altijd geïnteresseerd geweest in de holistische aanpak van de gezondheid.
Nadat ik twee keer een burn-out heb mogen ervaren,(blijkbaar had ik bij de eerste nog niet genoeg geleerd) heb ik vele cursussen op het “alternatieve” gebied gevolgd.
Altijd ter vorming van mijzelf en volgens een goede vriend van mij ben ik tenslotte het “Zwitserse” zakmes van de alternatieve/spirituele therapieën geworden.
Uiteindelijk ben ik nu Raja yoga docente geworden en maak ik dankbaar gebruik van mijn spirituele “Zwitserse” zakmes .

Janni Mes, what’s in a name?, mijn yogameester, noemt dit leven ‘op het scherpst van de snede’, volledig in het moment aanwezig zijn.
Zonder een idee van een zelf. ‘Pure liefde’ noemt ze dat. En het raakt aan die oude ingeboren bron in ons, onze ware natuur.
We zijn als het ware bedoeld om vreugde-en liefdevol in de stroom van het leven mee te gaan en ons ding te doen.
Zo leven gaat samen met totale verbondenheid en met het loslaten van oordelen, controle en ons idee van veiligheid. Jij hebt de keuze, neem jij de “tools” in handen?

 

zwitsers zakmes