Word mentaal fit en vitaal

Gespecialiseerde burn-out coaching voor ondernemers én particulieren

Stel je staat midden in het leven, je bent een hardwerkende ondernemer, druk bezig om alle ballen in de lucht te houden en je raakt jezelf in alle drukte en hectiek een beetje kwijt.

Eigenlijk ben je s’ morgens als je opstaat al moe en s’ avonds als je thuis komt ben je niet te genieten. Je denkt zelfs dat je tegen een burn-out aanloopt of misschien is het al zover?
Je wilt een beetje me-time maar je hebt er geen tijd voor. Je hebt nog zoveel te doen maar je bent gewoon moe!

Als ondernemer heb je geen tijd om in een Burn-out te raken en “moet” je vooral doorgaan. Toch komt het vaker voor dan je denkt, namelijk 1 op de 5 ondernemers heeft last van psychische klachten.

Het kan zijn dat je je machteloos voelt en je raakt er moedeloos van. Je moet nog van alles doen maar het kan je eigenlijk niet meer boeien. Je wilt rust en even helemaal niets moeten, maar jij bent verantwoordelijk voor jouw onderneming. Wie moet het anders doen?

Jij bent onmisbaar in je eigen bedrijf en je kunt het je niet veroorloven om ziek thuis te blijven. De stress van het blijven presteren onder druk en de machteloosheid van hoe nu verder maakt dat je nog nauwelijks energie hebt om de zaak te runnen laat staan om het nog leuk te hebben in je privé leven.

Had je maar een tool in handen die ervoor zorgde dat je de stress en vermoeidheid kon oplossen en weer moeiteloos zowel zakelijk als privé door het leven kon gaan. Wat als die tools voorhanden zijn en je hoeft alleen maar om hulp te vragen? Stel dat je gewoon kan doorwerken en langzaam maar zeker weer de regie over je leven kunt krijgen?

  • Rust in je hoofd en stress uit je lijf
  • Leer effectief mediteren
  • Meer discipline en focus die je kunt gebruiken in je dagelijkse leven
  • Van moedeloos naar moeiteloos
  • Jij hebt de regie weer in handen

Sterker nog, met de juiste hulp kun je het voorkomen. Via het ACT model kun je weer optimaal gaan functioneren. En deze tools heb je voor de rest van je leven.

Wil jij weten of dit iets voor je is? Meld je dan aan via het formulier.

Tijdens het programma leer je te kijken naar wie je bent, waar je voor staat en waarom je handelt zoals je nu handelt. Je krijgt voortdurend een spiegel voorgehouden en leert je eigen patronen te (h)erkennen en te doorbreken. Het is het begin van een complete aanpak waardoor je in
staat bent betere en bewuste keuzes te maken. Je leert signalen van je lichaam en geest vroegtijdig te herkennen en te handelen, om zo terugval te voorkomen. Je komt in je ware staat van zijn in je natuurlijk kracht en zo wordt je meester over jezelf. Jij hebt inzicht en overzicht verkregen en dat zorgt ervoor dat je weer de regie en controle terug hebt gekregen.

  • Herstel van een burn-out of een ernstige ziekte of er midden in zit
  • Ontdek ademwerk om weer beter in je lijf te komen
  • Voel je fit en vitaal
  • Ontdek je ware, unieke kern
  • Kom uit je klacht en in je  veerkracht

Ben jij er klaar voor? Meld je nu aan via het aanmeldingsformulier.

Mijn contactgegevens

Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld

Uw gegevens
zijn veilig en wij doen niet aan spam.

× Stuur me een appje!