Skip to main content

Burn-out coaching

Koffiedrinken?

Burn-out coaching via:

de 8 stappen van Patanjali

Caya yoga staat voor : Come As You Are.

Kom zoals je bent. Wat nou als je dat niet meer weet ?

Stel je staat midden in het leven, je ben een hardwerkende ondernemer, druk bezig om alle ballen in de lucht te houden en je raakt jezelf in alle drukte en hectiek een beetje kwijt.  Eigenlijk ben je s’morgens als je opstaat al moe en s’ avonds als je thuis komt ben je niet te genieten. Je denkt zelfs dat je tegen een burn-out aan loopt of misschien is het al zover?

Je wilt een beetje ME time maar je hebt er geen tijd voor. Je hebt nog zoveel te doen maar je bent gewoon MOE! 

Wat zou jij graag even een time-out nemen om te ontdekken wie je ook alweer in de kern echt bent. Waar ging het ook alweer om? Om jou toch? Jij was toch ooit zo passievol begonnen met je eigen zaak of onderneming? En nu weet je niet meer wat je wilt en hoe je verder kunt komen.

Stel jezelf de vraag dan eens : Wie ben ik nu werkelijk? Wat als alles wat ik ben of dacht te zijn nu niet meer bij me past maar je weet niet wat er wel bij je past? Welke rol speel ik eigenlijk en wat is mijn ware kern?

Ben jij klaar om je te ontwikkelen? Opzoek naar de kern van wie jij werkelijk bent? Is het nu tijd voor een beetje ME time voordat het misschien te laat is?

Dan ben jij misschien wel klaar om je te laten coachen via het 8 stappen plan. Dit plan is gebaseerd op de 8 stappen van Patanjali, die lees je hier.

Transformatie betekent : omkeer, omzetting van energie, vormverandering, wending, wijziging. Deze transformatie ontstaat als jij open durft te staan voor wat zich aandient en bereid bent om naar jezelf te kijken.

Ben jij klaar voor een transformatie?

Yoga & Coaching

Coaching via het 8 stappenplan is voor jou als je:

  • zoekt naar rust in je hoofd en stress uit je lijf
  • graag wilt leren mediteren
  • meer discipline en focus kunt gebruiken in je dagelijkse leven
  • herstellende bent van een burn-out of een ernstige ziekte of er midden in zit
  • via ademwerk weer beter in je lijf wilt komen
  • weer fit en vitaal wilt voelen
  • klaar bent voor een transformatie
  • van moedeloosheid naar moeiteloosheid wilt
  • op zoek bent naar je ware, unieke kern

Yoga Citta Vritti Nirodha

Is dé belangrijkste en bekendste sutra’s van Patanjali en betekend : Yoga is het stilzetten van de wervelingen van het denken. Dat is wat yoga voor je kan doen en dat is wat het mij gebracht heeft, het stilzetten van de “monkey” mind. N Stel je eens voor wat dat voor jou zou kunnen beteken? Het denkbewustzijn tot rust gebracht brengt inzicht en overzicht. Het begint met de eerste stap die is aan jou, bij de vervolgstappen zal ik je helpen.

Mijn coaching benadering is er op gericht de ander te laten nadenken over het eigen gedrag, daar verantwoordelijkheid voor te nemen om vervolgens tot de meest bevredigende oplossing te komen. Yoga, meditatie, ademwerk en zelfstudie zijn hierbij met elkaar verbonden.

Kom weer in verbinding met wie je werkelijk bent.

Is dit wat je zoekt?  Even ME time in een persoonlijke coaching sessie?

Het begint met de eerste stap, samen een kopje koffie/thee drinken en een gratis intake gesprek, online of in mijn praktijk. Dit duurt een half uur en is ter kennismaking. Daarna kunnen we kijken of je verder wilt en krijg je van mij een plan van aanpak en kunnen we aan de slag!