Skip to main content

CayaYoga & Leefstijl Reizen

De reis naar binnen begint met de eerste stap

Vandaag is de eerste dag van de rest van je leven! De reis naar binnen begint met de eerste stap, jij hebt de keuze, waag je de stap voorwaarts of blijf je vast staan?

Wees welkom, hier vind je meer informatie over Raja yoga, bewustzijn en leefstijlverbetering. Ben jij geïnteresseerd in een nieuwe leefstijl waarin aandacht voor je geestelijk en lichamelijk welzijn topprioriteit gaan worden?  Zo leer jij voor je-Zelf te gaan zorgen zonder de zorg. En daarvoor ben je hier aan het juiste adres.

CayaYoga geeft dé basisopleiding in de klassieke vorm van yoga namelijk, Raja yoga. Raja yoga is de meest authentieke vorm van yoga en gebaseerd op de yoga sutra’s van Patanjali, de oervader van Raja yoga. De sutra’s en het achtvoudige pad zijn de leidraad tijdens deze opleiding. Raja yoga is de yoga van meditatie, hier leer je om naar je Zelf te kijken en naar binnen te gaan.

Of heb jij meer behoefte aan 1 op 1 coaching? Zit je momenteel niet lekker in je vel of loop je tegen een burn-out aan? Misschien is dan de persoonlijke aanpak meer voor je geschikt! Via het 8 stappenplan begeleid ik je in je eigen proces op weg naar de kern van wie je werkelijk bent. Klik hier voor meer informatie.

Het bewust worden van je gewoonten en associaties vormt de eerste stap op de spirituele weg. Dit vergt motivatie en discipline en is niet voor eenieder weggelegd. Ben jij klaar voor de eerste stap?

Mijn naam is Carina en sinds 2016 ben ik erkend Raja Yoga docent en geef ik dé basis opleiding voor je Zelf ontwikkeling, Raja yoga. Het is mijn passie om anderen te inspireren tot een flexibele geest in een flexibel lichaam. Mijn missie is om je weer in verbinding te laten komen met je ware zelf.  Raja yoga is voor mij een basisdiscipline voor de rest van mijn leven. Het is mijn persoonlijke transformatiereis geworden met de nodige ontwikkelingen daarin.  Raja yoga is op een geweldloze en liefdevolle manier je lichaam en geest aanpakken.

De lessen bestaan uit yogafilosofie, asanas/lichamelijke oefeningen, ademhalingsoefeningen en meditatie. Zelf studie is hierbij een belangrijk en essentieel onderdeel.

Ben je geïnteresseerd geraakt en wil je meer weten over een gezonde leefstijl? Kijk eens op mijn andere site en laat je inspireren! Klik hier  

Yoga Citta Vritti Nirodha is dé belangrijkste en bekendste sutra’s van Patanjali en betekend : Yoga is het stilzetten van de wijzigingen van het denken. Dat is wat yoga voor je kan doen en dat is wat het mij gebracht heeft, het stilzetten van de “monkey” mind. Niet meer constant in dat chaotische, van de hak op de tak denken en daar weer enorm moe van worden. Stel je eens voor wat dat voor jou zou kunnen beteken? Het denkbewustzijn tot rust gebracht brengt inzicht en overzicht. Het begint met de eerste stap die is aan jou, bij de vervolgstappen zal ik je helpen.

Je maakt of een stap voorwaarts naar persoonlijke groei, of een stap terug naar veiligheid. 

Abraham Maslow – Psycholoog

Namasté,

Carina

Wie staan er achter CayaYoga?

DE DOCENTEN VAN CAYAYOGA

Bekijk

DE VIDEO

Wat is yoga?

Kom gratis kennis maken met Raja Yoga

DAGELIJKSE GEZONDHEID

Helpt compassie ontwikkelen
Helpt beter te slapen
Verbetert functioneren van brein

GOED VOOR JE LICHAAM

Stimuleert afvallen
Verbetert balans
Helpt bij diabetes

Cayayoga - Carina

VRIJ VAN STRESS

Vermindert stress
Verlaagt bloeddruk
Helpt bij depressie

ALGEMEEN

Vermindert migraine
Helpt bij angst
Verbetert flexibiliteit

Wat leerlingen over ons zeggen

RECENSIES

Dé leefstijl experience

Wordt dit jouw reis?

13
Next
Prev