Skip to main content

CayaYoga & Happy Lifestyle reizen

Een flexibele geest in een flexibel lichaam

Ben jij op zoek naar meer verdieping in je leven? CayaYoga geeft de basisopleiding in dé klassieke vorm van yoga namelijk, raja yoga. Raja yoga is de meest authentieke vorm van yoga en gebaseerd op de yoga sutra’s van Patanjali, de oervader van raja yoga. De sutra’s en het achtvoudige pad zijn de leidraad tijdens deze opleiding. Bij raja yoga leer je om naar jezelf te kijken en naar binnen te gaan. Het bewust worden van je gewoonten en associaties vormt dan ook de eerste stap op de spirituele weg. Dit vergt motivatie en discipline en is niet voor een ieder weggelegd.

Sinds 2016 ben ik erkend Raja Yoga docent en geef ik de basis opleiding raja yoga. Het is mijn passie om anderen te inspireren tot een flexibele geest in een flexibel lichaam. Mijn missie is om je weer in verbinding te laten komen met je ware zelf.  Raja yoga is een basis voor de rest van je leven. Het is een persoonlijke transformatiereis en geen tijdelijke fitness.  Raja yoga is op een geweldloze en liefdevolle manier je lichaam en geest aanpakken. Je wordt weer bewust van je lichaam, je zintuigen en je innerlijk zelf of je gevoel van eigenwaarde. Je krijgt zicht op je levenspad, inzicht in je persoonlijke ontwikkeling en een kans om als mens gericht vooruit te komen. De lessen bestaan uit yogafilosofie, asanas, ademhalingsoefeningen en meditatie.

Ik nodig je uit om vrijblijvend kennis te maken tijdens een proefles.

Wil je meer weten over een gezonde leefstijl? Voor een gezond lijf en een gezonde mindset kun je ook eens op mijn andere site kijken en je laten inspireren! klik dan hier  

De lessen gaan weer beginnen! Voor meer informatie klik op de nieuwsbrief:

cayayoga nieuwsbrief

 

 

Namasté
Carina

Wie staan er achter CayaYoga?

DE DOCENTEN VAN CAYAYOGA

Bekijk

DE VIDEO

Wat is yoga?

Kom gratis kennis maken met Raja Yoga

DAGELIJKSE GEZONDHEID

Helpt compassie ontwikkelen
Helpt beter te slapen
Verbetert functioneren van brein

GOED VOOR JE LICHAAM

Stimuleert afvallen
Verbetert balans
Helpt bij diabetes

VRIJ VAN STRESS

Vermindert stress
Verlaagt bloeddruk
Helpt bij depressie

ALGEMEEN

Vermindert migraine
Helpt bij angst
Verbetert flexibiliteit

Wat sommige mensen over ons zggen

RECENSIES

Het happy lifestyle programma

Laat je inspirereren

13
Next
Prev